h

De SP nodigt u uit: Uw zorg onze zorg! 23 oktober in De Poort in Velp

10 oktober 2009

De SP nodigt u uit: Uw zorg onze zorg! 23 oktober in De Poort in Velp

De SP afdeling Rheden organiseert op vrijdag 23 oktober een avond over de zorg in de gemeente Rheden. Iedereen is van harte welkom om mee te praten over alles wat met de zorg te maken heeft.

Uw Zorg - Onze Zorg
Behalve de lokale SP aanspreekpunten is ook het SP Tweede Kamerlid Renske Leijten aanwezig. Zij nam het woordvoerderschap Zorg over van Agnes Kant, en maakt zich bijvoorbeeld behoorlijk kwaad over de staat van de ouderenzorg in Nederland: “Cliëntgericht? Ammehoela, de Raad van Bestuur ziet de cliënt amper!”. Zij zal een korte inleiding geven over Zorg en de SP. De heer Dort Spierings, hoofddocent en promovendus aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen, vertelt over zijn onder zoek naar Zorggericht bouwen.

Verder bent u aan het woord! De SP stelt dat een politieke partij zonder onderzoek geen recht van spreken heeft. Veel van het SP onderzoek vindt op straat plaats, u heeft er misschien al eens aan meegedaan?! Deze keer trekt de SP er niet op uit, maar ontvangt u graag in De Poort in Velp. Met een kop koffie of thee gaan we graag het gesprek met u aan over alle aspecten van de zorg.

Het is de bedoeling dat er vrijuit wordt gesproken over zaken die slecht gaan, maar ook over zaken die goed gaan. Door u: professionele zorgverleners, door mantelzorgers, door cliënten, en door mensen aan de zijlijn. Alle ervaringen en meningen worden genoteerd en verwerkt. Misschien leidt dat wel tot nieuwe standpunten en acties – want daar gaat de SP zeker mee door.

Wellicht zijn er meer bijeenkomsten nodig en aanvullend onderzoek op straat. Of zelfs huis aan huis. Dat beslissen we naar aanleiding van deze eerste avond. Want zorg is belangrijk en de SP beschouwt uw zorg als onze zorg.

De zorgavond vindt plaats op vrijdag 23 oktober aanstaande, in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp. De koffie en thee staat klaar vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur en zal om 22.00 uur worden afgesloten.
U bent van harte welkom!
Aanmelden mag, maar hoeft niet persé –
Ook voor vragen kunt u terecht bij Jorine Dirks,
telefoon: 06-46712613, email: rheden@sp.nl.
Wanneer vervoer een probleem voor u is, kunt u worden opgehaald, neem dan even contact op.

U bent hier