h

LAAT UW STEM HOREN!

16 april 2010

LAAT UW STEM HOREN!

Op 26 april a.s. is er een laatste overleg voor alle landsdelen met het ministerie van Verkeer en Waterstaat over het ′spoorboekloos′ rijden. Tijdens deze bestuursconferentie moet men er met elkaar uitkomen hoe dit spoorboekloos rijden tot stand kan komen.

De 4 keuzes die het ministerie voorlegt, zorgen voor 60 tot 90 goederentreinen (extra) per dag over de IJssellijn (en de Twentelijn en de Twentekanaallijn).
Zorg ervoor dat uw stem gehoord wordt en schrijf als inwoner van Gelderland nu een brief aan de vertegenwoordiger mevrouw van Haaren via m.van.haaren@gs.gelderland.nl, met een kopie naar de statenleden via griffie@prv.gelderland.nl. Doe dit bij voorkeur vóór 20 april a.s.!!

U kunt gebruik maken van de voorbeeldbrief.
Lees de flyer van RONA (Regionaal Overleg Noordelijke Aftakking),

en kijk voor meer informatie op de website van RONA www.ijssellijn.info

Voorbeeldbrief
Flyer van RONA
www.ijssellijn.info

U bent hier