h

SP hoort tevredenheid en zorgen in Rheden

20 november 2010

SP hoort tevredenheid en zorgen in Rheden

Afgelopen maandag en woensdag trok een aantal actieve SP-leden naar het dorp Rheden.

Ook Gerard Harmes liep met de afdeling mee namens het landelijke partijbestuur van de SP.

Buurten in Rheden

De SP ging daar met de ZO-krant Buurten in de Buurt, in de wijk rond de Dekamarkt en de Buurtweg. De afdeling vindt het belangrijk om met de mensen te praten over hoe zij bijvoorbeeld de buurt ervaren waar ze wonen.
Door contact te houden met de bewoners van een wijk en gemeente, weet je wat er leeft onder de mensen. Veel bewoners zijn tevreden met hun huis en de buurt, maar ook werden er de nodige klachten en zorgen geuit over verwaarloosde tuinen en leegstaande woningen.

Leegstand in Rheden

U bent hier