h

De buurt in

26 maart 2011

SP Rheden vraagt aandacht voor leegstand

Op zaterdag 26 maart heeft de Rhedense SP een “Leegstandsprotest” gehouden in Rheden.

Lees verder
7 februari 2011

SP bezoekt Nimmer Dor en peilt meningen over bouwplannen

Op vrijdagmiddag 4 februari 2011 verzamelde zich op uitnodiging van wethouder Ron König een uitgebreide raadsdelegatie in het Sprengenhus in Laag-Soeren.

Lees verder
20 november 2010

SP hoort tevredenheid en zorgen in Rheden

Afgelopen maandag en woensdag trok een aantal actieve SP-leden naar het dorp Rheden.

Lees verder
24 november 2008

SP gaat weer buurten in Velp Zuid

Op zaterdag 29 november gaan SP’ers weer buurten in Velp Zuid. De SP wil graag de mening van de bewoners van de buurt weten over de herstructureringsplannen van de gemeente en Vivare. De SP’ers bellen aan en vragen bewoners een enquête hierover in te vullen. Wie niet thuis is, krijgt de enquête in de brievenbus en kan deze later inleveren of opsturen.

Lees verder
28 oktober 2008

Uitdelen laatste editie ZO-krant 2008 in Oud Velp-Zuid

Uitdelen ZO-krant oud Velp-Zuid
Zaterdag 25 oktober hebben, onder zeer gunstige weersomstandigheden, SP’ers de najaarseditie van de ZO krant in Oud Velp Zuid uitgedeeld.
Voor deze gelegenheid was partij-secretaris Hans van Heijningen speciaal uit Amsterdam over gekomen om hier te assisteren.

Lees verder
24 oktober 2008

SP'ers gaan buurten in Velp Zuid

Op zaterdag 25 oktober gaan SP'ers van de afdeling Rheden 'buurten in de buurt'. In Velp-Zuid om precies te zijn, vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur.

Lees verder
16 juni 2006

Buurtenquêtes - Rheden en De Steeg

Afgelopen weken hebben SP leden buurtenquêtes afgenomen in Rheden en De Steeg. In de Steeg is ruim 10% van alle adressen geënquêteerd, ca. 55 à 60 adressen. In Rheden zijn ca. 40 adressen geënquêteerd aan de IJsselsingel en aangelegen zijstraten.

Lees verder
7 juli 2004

Resultaten buurtonderzoek in Rheden en Velp.

In de maand maart 2004 heeft de SP afdeling Rheden in Velp en Rheden geënquêteerd.

Lees verder
29 april 2004

Resultaten buurtonderzoek in Dieren.

In de maand februari heeft de SP afdeling Rheden in uw buurt een onderzoek gehouden. Graag bedanken wij u voor de medewerking aan dit onderzoek. Door het geven van uw mening is er voor u en voor ons meer duidelijk geworden over de wijk. Met dit verslag willen wij u op de hoogte stellen van de resultaten van het onderzoek.

Lees verder

U bent hier