h

SP aan de poort bij Presikhaaf

28 april 2011

SP aan de poort bij Presikhaaf

Op donderdag 28 april was een aantal SP-ers in alle vroegte aanwezig bij de sociale werkplaats Presikhaaf in Arnhem.

De SP is bezig met een grootschalig onderzoek onder de werknemers van de sociale werkplaatsen in Nederland, onder het mom van “De Sociale Werkplaats aan het woord”. SP-ers uit Arnhem, Overbetuwe en Arnhem waren donderdagochtend dan ook vroeg op pad om met een aantal werknemers van Presikhaaf Bedrijven in Arnhem te kunnen praten.

Veel werknemers deelden direct ook hun zorgen over de voorgenomen bezuinigingen van dit kabinet op de WSW en de sociale werkplaatsen, de werknemers maken zich duidelijk grote zorgen. Zij wilden dan ook graag meewerken aan het onderzoek, door de enquête in te vullen. Het is een uitgebreide enquête en dus kostte het invullen wel wat tijd en soms waren de vragen wel lastig.

Sommige werknemers namen een aantal enquêtes mee naar binnen en kwamen die een half uur later ingevuld en al weer bij de SP-ers inleveren. In totaal zijn er vandaag ongeveer 20 enquêtes afgenomen. De vragen kunnen ook nog online ingevuld worden, via www.armoedewerktniet.nl.

Armoede werkt niet

Zie ook: SP Rheden in actie bij Presikhaaf

U bent hier