h

Aandacht voor zorg

21 april 2013

Aandacht voor zorg

De SP heeft enkele signalen gekregen dat er het één en ander mis zou gaan bij Attent WWZ. De SP afdelingen Arnhem, Doesburg en Rheden zijn daarom in april 2013 een meldpunt gestart.

Wij willen weten of deze signalen beperkt zijn of dat er wellicht structureel wat aan de hand is. Mensen kunnen via dit meldpunt hun ervaringen en eventuele zorgen melden over Attent. Dit kan dus gaan over van alles, zoals de koffie, maaltijden, de  zorgverlening, schoonmaak en activiteiten.

Wellicht kent u ook iemand die werkt bij Attent, bent u zelf gebruiker van  zorg van Attent of bent u familielid van iemand die in een zorginstelling van Attent woont. Heeft u ervaring en/of maakt u zich zorgen? Meld dit dan! Positieve geluiden zijn uiteraard ook welkom.

Meldingen kunnen doorgegeven worden via aandachtvoorzorg@gmail.com  of 06-30773026.

 

U bent hier