h

Emile Roemer: “Goed dat jullie dit opgepakt hebben!”

9 februari 2014

Emile Roemer: “Goed dat jullie dit opgepakt hebben!”

Op zaterdag 8 februari heeft de SP het rapport “Aandacht voor Zorg” overhandigd aan SP fractievoorzitter Emile Roemer.
 
Emile Roemer was zaterdag 8 februari aanwezig in Doetinchem. Tijdens dit bezoek heeft Patrick Ott (afdelingsvoorzitter van de SP Doesburg) de uitkomsten van het meldpunt “Aandacht voor Zorg” overhandigd.

 

De SP hecht veel waarde aan goede ouderenzorg in Nederland. In plaats van bezuinigen moet er geïnvesteerd worden, zodat onze ouderen een fatsoenlijke oude dag hebben. Dit betekent dat onze ouderen in een veilige omgeving moeten kunnen wonen, met voldoende aandacht en menswaardige omstandigheden.
 
Ook moet er volgens de SP een einde komen aan de winsten die verzorgingstehuizen maken en het groeiend eigen vermogen van veel verzorgingstehuizen. Dit is geld van de zorg en dat moet dus ook worden ingezet in de zorg. Daar kunnen we het heel goed gebruiken.
 
Het rapport, opgesteld door de SP afdelingen Arnhem, Doesburg en Rheden, wordt op dit moment besproken door de Raad van Bestuur van Attent WWZ. De SP heeft Attent om een schriftelijke reactie gevraagd voor maandag 17 februari.

 

U bent hier