h

Twee Rhedense SP-ers op kandidatenlijst

11 maart 2015

Twee Rhedense SP-ers op kandidatenlijst

Foto: SP Rheden

Op woensdag 18 maart kunnen inwoners in Gelderland ook op twee SP-ers uit de gemeente Rheden stemmen: Henk Molenaar uit Velp staat op plaats 30 en Tamara Koppelaar uit Dieren staat op plaats 40 van de kandidatenlijst voor de SP.

De afgelopen jaren heeft de SP Rheden regelmatig samengewerkt met de Gelderse SP. Zowel met de fractie in de Gelderse Staten als met andere SP-afdelingen in de provincie hebben we regelmatig actie gevoerd tegen de komst van meer goederentreinen naar onze regio. Voorlopig zijn die plannen van de baan, maar wij zullen als SP de ontwikkelingen op dit onderwerp goed in de gaten blijven houden!” Aldus Henk Molenaar.

Beide SP-ers zijn al lange tijd actief voor de SP en op dit moment zijn zowel Henk als Tamara raadslid in de gemeente Rheden.

Deze verkiezingen zijn erg belangrijk. Niet alleen worden de Statenleden gekozen, maar deze Statenleden kiezen in mei vervolgens de leden van de Eerste Kamer. En we hebben de afgelopen tijd vaker kunnen zien, dat de Eerste Kamer een belangrijke rol kan spelen. Wat de SP betreft is dit het moment om het kabinet een halt toe te roepen en een einde te maken aan alle bezuinigingen die bij kwetsbare inwoners terecht komen!” Aldus Tamara Koppelaar.

Hier kunt u de volledige kandidatenlijst lezen.

U bent hier