h

Provinciale Statenverkiezingen 2015

19 maart 2015

Uitslagen: SP in Rheden tweede partij!

Foto: SP Rheden

Op woensdag 18 maart vonden de verkiezingen voor Provinciale Staten plaats. De SP is in de gemeente Rheden de 2e partij geworden!

Lees verder
18 maart 2015

Vandaag hebt u het voor het zeggen..

Foto: SP Rheden

Vandaag is de kiezer aan het woord. Uw stem is erg belangrijk omdat de uitslag grote gevolgen kan hebben voor het voortbestaan van het kabinet van VVD en PvdA. Het is tijd om af te rekenen. Als u het menselijker en socialer wilt, stem dan op de SP.

Lees verder
17 maart 2015

Laatste dag campagne, op station Dieren

Foto: SP Rheden

Morgen, woensdag 18 maart, zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten. Belangrijke verkiezingen, want de nieuw gekozen Statenleden kiezen in mei van dit jaar de leden van de Eerste Kamer.

Lees verder
16 maart 2015

18 maart: reken af met bezuinigingspolitiek!

Foto: SP

Bij de verkiezingen van 18 maart hebt ú het voor het zeggen. Uw stem is erg belangrijk omdat de uitslag grote gevolgen kan hebben voor het voortbestaan van het kabinet van VVD en PvdA. Het is tijd om af te rekenen. Als u het menselijker en socialer wilt, stem dan op de SP. Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel.

Lees verder
16 maart 2015

Nog twee dagen!

Foto: SP Rheden

Nog twee dagen en dan vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaats.

Lees verder
11 maart 2015

Twee Rhedense SP-ers op kandidatenlijst

Foto: SP Rheden

Op woensdag 18 maart kunnen inwoners in Gelderland ook op twee SP-ers uit de gemeente Rheden stemmen: Henk Molenaar uit Velp staat op plaats 30 en Tamara Koppelaar uit Dieren staat op plaats 40 van de kandidatenlijst voor de SP.

Lees verder
7 maart 2015

Campagne in Rheden, Brummen en Dieren

Foto: SP Rheden

Nog 11 dagen tot aan de Provinciale Statenverkiezing op woensdag 18 maart. Op zaterdag 7 maart was de afdeling aanwezig in Rheden, Brummen en Dieren.

Lees verder
28 februari 2015

Campagne in Velp en Dieren

Foto: Sp Rheden

Op zaterdag 28 februari was de SP afdeling Rheden aanwezig in Velp en Dieren om daar met inwoners in gesprek te gaan over de verkiezingen van 18 maart.

Lees verder
26 februari 2015

Emile Roemer en Gelderse SP bezoeken Arnhem en Nijmegen

Foto: SP Gelderland

Zaterdag 28 februari bezoekt SP-leider Emile Roemer de provincie Gelderland. Hij zal in Arnhem een bezoek afleggen aan bouwprojecten in Arnhem-Zuid. Daar worden flatgebouwen gerenoveerd en verduurzaamd. In Nijmegen zal hij op een actiebijeenkomst de thuiszorgmedewerkers van Verian een hart onder de riem steken.

Lees verder
25 februari 2015

Marco Mulder aanwezig bij verkiezingsdebat OASE

Op maandag 9 maart wordt er door de Oase in Dieren een verkiezingsdebat georganiseerd. Namens de SP zal Marco Mulder aanwezig zijn.

Lees verder

Pagina's

U bent hier