h

Vandaag hebt u het voor het zeggen..

18 maart 2015

Vandaag hebt u het voor het zeggen..

Foto: SP Rheden

Vandaag is de kiezer aan het woord. Uw stem is erg belangrijk omdat de uitslag grote gevolgen kan hebben voor het voortbestaan van het kabinet van VVD en PvdA. Het is tijd om af te rekenen. Als u het menselijker en socialer wilt, stem dan op de SP.

De afgelopen weken heeft de SP Rheden, net alsĀ  andere afdelingen van de SP, flink campagne gevoerd. Met een groot aantal actieve SP-ers zijn er de afgelopen weken 15.000 verkiezingsfolders verspreid in de gemeente Rheden, zijn er posters geplakt op de verkiezingsborden in Brummen, Valentijnshartjes opgehangen aan de fietsen bij de stations, is de afdeling aanwezig geweest op de weekmarkten, in verschillende winkelcentra en op NS stations.


Een klein deel van alle leden die de afgelopen weken actief zijn geweest.

Foto: SP Rheden
Rhedense kandidaten Henk Molenaar en Tamara Koppelaar waren ook actief tijdens deze campagne!

Foto: SP Rheden

Voor onze afdeling zit de campagne er nu op. Het woord is vandaag aan de kiezer!

Thuisblijven helpt niet. SP stemmen wel!

U bent hier