h

Tamara Koppelaar stopt als raadslid SP

8 juli 2016

Tamara Koppelaar stopt als raadslid SP

Foto: SP Rheden

Per 15 juli aanstaande zal Tamara Koppelaar stoppen als raadslid voor de SP. Lyan van Vliet uit Dieren zal namens de SP na het zomer-reces in september geïnstalleerd worden als raadslid. Lyan van Vliet was van 2007 tot 2010 ook al raadslid voor de SP in Rheden.

Ik heb dit besluit moeten nemen met pijn in mijn hart. Maar het is als gevolg van mijn reuma een te zware belasting voor mijn gezondheid gebleken. Ik heb me de afgelopen 2 jaar met veel plezier mogen inzetten als volksvertegenwoordiger en heb daar veel van geleerd. De combinatie van wat je van de mensen op straat hoort en dat geluid terug kunnen brengen naar de gemeenteraad heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik zal zeker niet verdwijnen uit de politiek en zal ook betrokken blijven bij het werk van de fractie, maar met een andere invulling.” Aldus Tamara Koppelaar

Tamara Koppelaar blijft wel afdelingsvoorzitter van de SP Rheden.

U bent hier