h

Ervaring met Incluzio? Meld het de SP!

25 april 2022

Ervaring met Incluzio? Meld het de SP!

Foto: Alexander Raths / Fotolia

De SP Rheden is in februari van dit jaar een meldpunt gestart voor ervaringen met Incluzio. Incluzio is begin 2021 in de gemeente Rheden gestart en is bereikbaar voor vragen op het gebied van werk, gezondheid, schulden, jeugd en gezin, zorg en welzijn. Zoals bijvoorbeeld begeleiding in het dagelijks leven, regelen van vrijwilligers werk en ondersteuning rond opgroeien en opvoeden.

Adry van der Velden, bestuurslid SP Rheden: “We hebben inmiddels via het meldpunt al diverse meldingen ontvangen. Zo melden inwoners dat de communicatie met Incluzio stroef verloopt en dat afspraken niet worden nagekomen. Wellicht wilt u ook uw ervaringen met ons delen. Wij horen graag ook uw verhaal. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met alle meldingen.

Het SP meldpunt 'Ervaringen Incluzio' is telefonisch te bereiken op 06-53105269, van maandag t/m vrijdag van 16.30 - 21.00 uur. U kunt ons ook mailen, op rheden@sp.nl

U bent hier