h

Nieuwe afdelingsvoorzitter SP Rheden

17 februari 2023

Nieuwe afdelingsvoorzitter SP Rheden

Foto: SP Rheden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de SP Rheden op donderdag 16 februari is er een nieuw afdelingsbestuur gekozen, met daarin een aantal nieuwe gezichten waaronder ook een nieuwe afdelingsvoorzitter. Tamara Koppelaar had een half jaar geleden al aangegeven te gaan stoppen per begin 2023.

Foto: SP Rheden
Tamara Koppelaar: “Ik heb mij de afgelopen 20 jaar met veel plezier ingezet voor de SP. Eerst in Sliedrecht en vanaf 2010 ben ik afdelingsvoorzitter van de SP in Rheden. Samen met veel andere SP-ers heb ik mooie dingen kunnen doen. De acties tegen WorkFast, acties voor betere huishoudelijke hulp, onze acties voor de sociale werkvoorziening, de schuldhulpverlening, tegen de megastal en zoveel meer.

Er is op dit moment een nieuwe groep enthousiaste leden binnen onze afdeling en binnen het bestuur. Er zijn veel nieuwe plannen en er is energie om na ons besluit over de gemeenteraadsverkiezingen aan de slag te gaan om onze afdeling verder te versterken. Dat maakt dit ook een geschikt moment voor mij om te stoppen. Het is voor mij persoonlijk tijd om andere dingen te gaan doen en meer tijd en energie voor andere hobby’s te kunnen hebben. Ik kijk met veel vertrouwen naar onze actieve afdeling en neem met een gerust hart afscheid.

Ook Maaike de Klerck is gestopt als bestuurslid van de afdeling, zij was sinds 2016 bestuurslid en zal zich actief blijven inzetten voor de afdeling. Jeroen Kuijpers, Adry van der Velden en Robert Beuseker hadden zich wederom verkiesbaar gesteld, Hein Hendriks en Tijn Boissevain zijn nieuw gekozen binnen het bestuur.

Robert Beuseker is tijdens de ledenvergadering gekozen als nieuwe afdelingsvoorzitter. Robert: “Ik ben de afgelopen maanden uitstekend ingewerkt en ik heb veel zin om samen met de andere bestuursleden en al die actieve leden verder te bouwen aan onze afdeling. Ik heb de afgelopen maanden al diverse activiteiten opgepakt en samen met andere leden al mooie dingen gedaan, zoals onze wooncampagne.

Foto: SP Rheden

U bent hier