h

Goede gesprekken op het Callunaplein

5 maart 2023

Goede gesprekken op het Callunaplein

Foto: SP Afdeling Rheden / SP Rheden

Op zaterdag 4 maart stonden enkele SP-leden op het Callunaplein in Dieren. We deelden onze flyer uit aan het winkelend publiek en hebben verschillende goede gesprekken gevoerd. Naast de aanstaande verkiezingen was er ook aandacht voor onze energiecampagne waarvoor we handtekeningen hebben verzameld.

Je kunt de volkspetitie ook online ondertekenen via de volgende link: https://kostenomlaag.sp.nl/volkspetitie

Op de volgende dagen zijn we op straat te vinden:
    • Woensdag 8 maart staan we vanaf 9:30 uur op de markt in Dieren.
    • Zaterdag 11 maart staan we vanaf 12:30 uur op het Churchillplein in Velp. 

Op zaterdag 11 maart delen we onze beroemde SP-tomatensoep uit. Iedereen is van harte welkom om met ons in gesprek te gaan en te genieten van een warme kop soep. Kom langs en laat je informeren over waar de SP in Gelderland voor staat.

Reactie toevoegen

U bent hier