h

Provinciale Statenverkiezingen 2023

 

15 maart 2023

SP-stemmers Bedankt!

Foto: SP Afdeling Rheden

De campagne zit erop.
We bedanken alle mensen die op de SP hebben gestemd en natuurlijk al onze vrijwilligers die de afgelopen weken er alles aan hebben gedaan om de kiezers te bereiken.

Lees verder
12 maart 2023

TomatenSoeP in Velp

Foto: SP Afdeling Rheden

Op zaterdagmiddag stond de lokale afdeling van de SP op het Churchillplein in Velp om tomatensoep uit te delen aan voorbijgangers. Dit deden ze in verband met de komende Provinciale Statenverkiezingen maar ook om aandacht te vragen voor hun campagne over koopkracht en het energiebeleid.

Lees verder
8 maart 2023

Op de markt in Dieren

Foto: SP Afdeling Rheden / SP Rheden

Op woensdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, waren we met twee vrouwen aanwezig op de Dierense weekmarkt om met bewoners te praten. Ondanks het koude weer en de kleine markt waren de gesprekken goed en hebben we flyers uitgedeeld over verschillende onderwerpen.

Lees verder
5 maart 2023

Goede gesprekken op het Callunaplein

Foto: SP Afdeling Rheden / SP Rheden

Op zaterdag 4 maart stonden enkele SP-leden op het Callunaplein in Dieren. We deelden onze flyer uit aan het winkelend publiek en hebben verschillende goede gesprekken gevoerd. Naast de aanstaande verkiezingen was er ook aandacht voor onze energiecampagne waarvoor we handtekeningen hebben verzameld.

Lees verder
3 maart 2023

SP Rheden is enthousiast bezig

Foto: SP Afdeling Rheden / SP Rheden

De SP-afdeling Rheden is enthousiast bezig met de aankomende provinciale statenverkiezingen. In veel wijken worden er de komende tijd flyers verspreid en op verschillende plaatsen staan onze vrijwilligers om met het publiek in gesprek te gaan over ons verkiezingsprogramma.

Lees verder

U bent hier