h

SP Rheden is enthousiast bezig

3 maart 2023

SP Rheden is enthousiast bezig

Foto: SP Afdeling Rheden / SP Rheden

De SP-afdeling Rheden is enthousiast bezig met de aankomende provinciale statenverkiezingen. In veel wijken worden er de komende tijd flyers verspreid en op verschillende plaatsen staan onze vrijwilligers om met het publiek in gesprek te gaan over ons verkiezingsprogramma.

- Op zaterdag 4 maart vanaf 10:30 uur kun je ons vinden op het Callunaplein in Dieren.
- Op woensdag 8 maart vanaf 9:30 uur staan we op de markt in Dieren tegenover de bibliotheek.
- Op zaterdag 11 maart vanaf 12:30 uur zijn we te vinden op het Churchillplein in Velp.

Op 11 maart delen we onze beroemde SP-tomatensoep uit. Of je nu lid bent of niet, iedereen is van harte welkom om met ons in gesprek te gaan en te genieten van een warme kop soep. Kom langs en laat je informeren over waar de SP voor staat in Gelderland, maar ook in de Eerste Kamer.

Reactie toevoegen

U bent hier