h

TomatenSoeP in Velp

12 maart 2023

TomatenSoeP in Velp

Foto: SP Afdeling Rheden

Op zaterdagmiddag stond de lokale afdeling van de SP op het Churchillplein in Velp om tomatensoep uit te delen aan voorbijgangers. Dit deden ze in verband met de komende Provinciale Statenverkiezingen maar ook om aandacht te vragen voor hun campagne over koopkracht en het energiebeleid.

Van 14:00 tot 16:00 uur was het druk op het plein en de aanwezige SP-leden hadden hun handen vol aan het uitdelen van soep. Tussen het uitdelen van soep door voerden ze goede gesprekken met verschillende mensen over de onderwerpen die hen bezighouden.

Er kwamen ook een aantal nieuwe leden langs om kennis te maken met de afdeling. De sfeer was zeer positief en enthousiast.

Het mooie weer maakte het extra aangenaam om buiten te zijn, de zon scheen en er hing een ontspannen sfeer op het Churchillplein. Al met al was het een geslaagde actie en de SP-afdeling kijkt uit naar de volgende keer dat ze weer de straat op kunnen om mensen te ontmoeten.

Reactie toevoegen

U bent hier