h

Tweede Kamerverkiezingen 2017

16 maart 2017

SP-stemmers bedankt!

Foto: SP Rheden

Op woensdag 15 maart vonden de verkiezingen plaats voor de Tweede Kamer. Erg veel mensen hebben deze keer een stem uitgebracht, waardoor de opkomst rond de 80% zal uitkomen. De SP heeft in de gemeente Rheden een kleine winst geboekt.

Lees verder
25 februari 2017

De wijk in!

Foto: SP Rheden

Ook tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is de SP Rheden regelmatig in diverse buurten te vinden.

Lees verder
24 februari 2017

Voorbereidingen campagne in volle gang

Foto: SP Rheden

Op woensdag 15 maart vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Ook de lokale SP afdeling in Rheden zal zich vol inzetten deze campagne, voor een socialer Nederland!

Lees verder
17 februari 2017

Doorrekening SP: na de kaalslag de inhaalslag

De afgelopen tijd hebben verschillende economen blootgelegd dat onder de kabinetten Rutte I en II onnodig hard bezuinigd is.  De werkloosheid is onnodig hard opgelopen en vooral: de schade aan de samenleving is groot terwijl dat niet nodig was geweest. De voorstellen van de SP voor de komende vier jaar zetten die kaalslag om in een inhaalslag. Zo laten de cijfers van het Centraal Planbureau vandaag zien. Het investeringspakket van de SP brengt de werkloosheid met 160.000 mensen omlaag en verbetert de koopkracht met gemiddeld 2,2 procent. Het SP-programma zorgt voor minder ongelijkheid en zorgt voor een begrotingsoverschot vanaf 2018 en een fors lagere staatsschuld.

Lees verder

U bent hier