h

Bezuinigingen Rheden 2011

29 mei 2015

SP stemt tegen plannen voor sportparken vanwege bezuinigingen

Tijdens de raadsvergadering van 26 mei jl. werd gesproken over de aanpak van sportparken in Dieren, Rheden, Velp en Ellecom. De SP stemde tegen. Waarom eigenlijk?

Lees verder
9 november 2011

SP over de lokale bezuinigingsplannen en begroting

Op dinsdag 8 november stond op de agenda van de gemeenteraad de behandeling van de begroting.

Lees verder
14 oktober 2011

598 keer nee tegen afbraak voorzieningen

Op donderdag 13 oktober vond de extra informatie-avond plaats over het nieuwe bezuinigingsplan voor de gemeente Rheden. Tijdens deze avond konden inwoners inspreken. De SP Rheden heeft ook ingesproken en heeft vervolgens de ansichtkaarten-actie afgesloten met het aanbieden van de kaarten aan het College van B&W. Lees hier de bijdrage van Tamara Koppelaar, voorzitter van de afdeling.

Lees verder
7 oktober 2011

Rhedense bezuinigingen minder hoog dan gedacht.

Begin oktober is er eindelijk duidelijkheid gekomen over de lokale bezuinigingen. Er blijkt minder te moeten worden bezuinigd dan de verwachte 5 miljoen euro per jaar, waar de eerdere plannen uit ‘Minderen met beleid’ op waren gebaseerd.

Lees verder
1 september 2011

In actie tegen de bezuinigingen

Tijdens de zomer is de afdeling actief geweest met de ansichtkaarten-actie. Ook de komende maand zal de afdeling verder gaan met deze actie.

Lees verder
20 juni 2011

"Het gaat te veel over centen en niet over mensen!"

De afgelopen dagen is de SP Rheden gestart met de ansichtkaarten-actie in Dieren. Op woensdag 15 juni waren de SP-ers aanwezig op de weekmarkt in Dieren en op zaterdag 18 juni op het Callunaplein in Dieren.

Lees verder
5 juni 2011

Stuur een kaart: behoud voorzieningen in de gemeente!

De SP Rheden start actie voor behoud van voorzieningen in de gemeente. Mensen kunnen een ansichtkaart schrijven over wat zij van de bezuinigingen vinden of een mail sturen naar de afdeling met hun mening over de bezuinigingen.

Lees verder
5 maart 2011

SP stemt tegen Rhedense Visie 2020

Na een langdurig proces van peilingen, enquêtes, een symposium en discussies in de gemeenteraad werd op 1 maart jl. de raadsvisie Rheden 2020 in de raad behandeld.

Lees verder
26 januari 2011

Waarom de Rhedense Keuze niet de keuze van de SP is…

Afgelopen dinsdag sprak de gemeenteraad over de Rhedense Keuze. Dit is de naam van het visiedocument, dat is opgesteld met inbreng van o.a. bewoners en college. De visie moet een leidraad zijn voor de toekomstige bezuinigingen. De SP fractie heeft gezegd dat de Rhedense keuze niet de keuze van de SP is en daar enkele redenen voor genoemd.

Lees verder

U bent hier