h

Nieuws uit 2009

21 december 2009

SP actieprogramma vastgesteld

Het SP actieprogramma is vastgesteld:
JIJ EN IK ZIJN WIJ IN RHEDEN

Lees verder
18 december 2009

SP en VVD: geen verslechtering leefbaarheid dorpen langs de IJssellijn

De Gelderse fracties van SP en VVD willen dat de gevolgen van de toename van het aantal goederentreinen op de spoorlijn tussen Arnhem en Deventer binnen de perken blijven. Het Rijk is verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan en moet ook werken aan compenserende maatregelen, zoals de aanleg van tunnels en gevelisolatie. Die uitspraak volgt ook uit de motie die afgelopen woensdag door de hele Provinciale Staten van Gelderland is aangenomen. Overigens hebben SP en VVD dit onderwerp al eerder in de Tweede Kamer en de gemeenteraad van Rheden op de agenda gezet.

Lees verder
8 december 2009

Ruim 20.000 SP-kranten, ook bij u in de brievenbus!

In de maand december verspreidt een groep Rhedense SP’ers huis aan huis in de hele gemeente de nieuwste lokale SP krant: Rheden Speciaal.

Lees verder
7 december 2009

IJssellijn: toch kans op onderzoek trillingen

Den Haag - Er tekent zich alsnog een meerderheid in de Tweede Kamer af voor een onderzoek naar de trillingen door het goederenvervoer op de IJssellijn tussen Arnhem en Zutphen.

Lees verder
28 november 2009

VVD en SP: studie naar overlast door IJssellijn

Den Haag/Velp - De VVD en SP in de Tweede Kamer willen dat er onderzoek komt naar geluids- en trillingsoverlast op de IJsselspoorlijn.

Lees verder
27 november 2009

Een pgb, en dan huishoudelijke hulp

Tijdens de raadsvergadering van 24 november jl. is een voorstel besproken dat belangrijk is voor inwoners met een persoonsgebonden budget (pgb), die een indicatie hebben voor huishoudelijke hulp.

Lees verder

Pagina's

U bent hier