h

Nieuws uit 2016

15 december 2016

SP Rheden: “Ruime meerderheid van inwoners Ellecom ziet stal niet zitten”

Landgoed Middachten heeft plannen om in de uiterwaarden van Ellecom een megastal te bouwen, waar plaats is voor 468 koeien (300 melkkoeien en 168 jonge koeien). De SP-afdeling Rheden is de afgelopen weken in gesprek geweest met inwoners van Ellecom over de plannen voor deze megastal.

Lees verder
5 november 2016

SP Rheden: “Geen megastal in Ellecom!”

Middachten heeft vergevorderde plannen voor een megastal (300 melkvee en 168 jonge koeien) in het uiterwaardengebied van Ellecom.

Lees verder
14 oktober 2016

Openbare avond Nationaal ZorgFonds Rheden succes

Foto: SP Rheden

Op woensdag 12 oktober vond de eerste lokale openbare bijeenkomst in Rheden plaats over de campagne voor een Nationaal ZorgFonds. Met een opkomst van ruim 30 inwoners was deze eerste bijeenkomst een succes.

Lees verder
30 september 2016

Openbare avond over Nationaal ZorgFonds

Foto: SP Rheden

Op woensdag 12 oktober vindt er een openbare avond plaats over de plannen voor een Nationaal ZorgFonds. Steeds meer mensen hebben moeite om ieder jaar het eigen risico van 385 euro te moeten betalen en hebben grote moeite met de macht en invloed van de zorgverzekeraars.

Lees verder
8 juli 2016

Tamara Koppelaar stopt als raadslid SP

Foto: SP Rheden

Per 15 juli aanstaande zal Tamara Koppelaar stoppen als raadslid voor de SP. Lyan van Vliet uit Dieren zal namens de SP na het zomer-reces in september geïnstalleerd worden als raadslid. Lyan van Vliet was van 2007 tot 2010 ook al raadslid voor de SP in Rheden.

Lees verder
2 juli 2016

SP Rheden in actie voor Nationaal Zorgfonds

Foto: SP Rheden

De SP is landelijk een campagne gestart voor een Nationaal Zorgfonds. De SP vindt dat de zorg veel te bureaucratisch is en dat er onnodig veel geld wordt verspild aan de marketing van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus. Het eigen risico wordt gezien als een onwenselijke drempel om gebruik te maken van zorg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier