h

Nieuws uit 2013

28 november 2013

SP Rheden presenteert kandidatenlijst

De SP afdeling Rheden is volop bezig met de voorbereidingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De kandidatenlijst, die door de kandidatencommissie is voorgedragen, bestaat uit een enthousiaste, actieve groep SP'ers.

Lees verder
21 november 2013

Klachten over WorkFast: SP stelt vragen en roept op ervaringen te delen.

De afgelopen weken heeft de SP Rheden enkele klachten ontvangen van mensen met een bijstandsuitkering die deelnemen aan een traject van WorkFast.

Lees verder
19 november 2013

Protest De Steeg tegen goederentreinen

Op zaterdag 16 november vond er in De Steeg een manifestatie plaats tegen de toename van het aantal goederentreinen door Oost Nederland.

Lees verder
2 november 2013

Manifestatie tegen goederenvervoer Zutphen

Op vrijdag 1 november vond er in Zutphen een manifestatie plaats tegen de toename van het aantal goederentreinen door Oost Nederland.

Lees verder
22 oktober 2013

SP spoort u aan!

Al jarenlang voert de SP, samen met andere organisaties, actie tegen de komst van meer goederentreinen naar deze regio. Nu is weer het moment om uw stem te laten horen!

Lees verder
10 september 2013

21 september: Basta! Nu de Ommezwaai

Tientallen organisaties hebben onder het kopje ‘Stop de bezuinigen’ het initiatief genomen om op 21 september om 13 uur samen te komen op het Beursplein in Amsterdam. Daarmee willen zij laten zien dat het anders kan en anders moet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier