h

Nieuws uit 2017

22 december 2017

SP Rheden presenteert lijst met ervaren en actieve kandidaten

Op woensdag 20 december hield de SP Rheden een Algemene Ledenvergadering, waar de leden zich konden uitspreken over de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Lees verder
30 november 2017

SP teleurgesteld: meerderheid raad stemt voor megastal Ellecom

Foto: SP Rheden

Op dinsdag 28 november werd in de gemeenteraad van Rheden gesproken over de komst van een megastal in Ellecom. Het betreft de verplaatsing van twee oude boerderijen naar een locatie in de Ellecomse Polder, waar maar liefst 468 koeien zullen komen te staan. Van de 27 raadsleden stemden 15 voor de megastal en 12 raadsleden tegen.

Lees verder
16 november 2017

1609 keer nee tegen Megastal Ellecom!

Foto: SP Rheden

Op dinsdag 14 november heeft het comité “Hoezo Megastal?” de petitie overhandigd aan de burgemeester en de gemeenteraad van Rheden. In totaal hebben 1609 mensen een handtekening gezet tegen de komst van een Megastal in Ellecom.

Lees verder
12 november 2017

Geslaagde Megastal-zaterdag in Dieren

Foto: SP Rheden

Op zaterdag 11 november was voor inwoners van de gemeente Rheden de laatste gelegenheid om een handtekening te zetten tegen de komst van een Megastal in Ellecom.

Lees verder
5 november 2017

Megastal-zaterdag op 11 november in Dieren

Foto: SP Rheden

Het comité “Hoezo Megastal?” en de SP Rheden organiseren op zaterdag 11 november een Megastal-zaterdag tegen de komst van een Megastal in Ellecom.

Lees verder
11 september 2017

Besluit megastal Ellecom uitgesteld!

Foto: SP Rheden

Landgoed Middachten heeft plannen om in de polder van Ellecom een megastal met 468 melkkoeien te bouwen. De gemeenteraad van Rheden zou in oktober een besluit gaan nemen over dit voornemen. Onlangs werd echter bekend dat het college van B&W meer tijd nodig heeft om het grote aantal ingediende zienswijzen te verwerken en dat besluitvorming wordt uitgesteld. Er zijn in totaal bijna veertig zienswijzen ingediend.

Lees verder

Pagina's

U bent hier