h

Nieuws uit 2022

20 december 2022

Gemeente pakt signalen van SP op

Eind november maakte de SP Rheden de eerste resultaten bekend van het meldpunt over Incluzio. De SP heeft deze uitkomsten met het college van B&W en de gemeenteraad van Rheden gedeeld.

Lees verder
29 november 2022

SP Rheden: “Teveel drempels voor zorg!”

Foto: Alexander Raths / Fotolia

De SP Rheden is in februari van dit jaar met een meldpunt gestart voor ervaringen met Incluzio. Incluzio is sinds begin 2021 actief in de gemeente Rheden en is bereikbaar voor vragen op het gebied van werk, gezondheid, schulden, jeugd en gezin. Er hebben zich enkele tientallen inwoners gemeld bij de SP.

Lees verder
20 november 2022

Nationaliseer onze energie!

Foto: SP

De energierekening moet omlaag. Energie is een basisvoorziening.
Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets meer over te zeggen. Commerciële bedrijven  verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders. Daarom gaan we onze energie weer zelf organiseren. Zodat we de energierekening kunnen verlagen en zeggenschap hebben over het investeren in schone energie.

Lees verder
8 november 2022

SP Rheden start wooncampagne

Foto: SP
 

In Nederland moet je kunnen rekenen op een goed en betaalbaar huis. Zo simpel is het. Maar we zitten in een wooncrisis: een goed en betaalbaar huis is steeds lastiger te vinden. Politici maakten van wonen een markt en besloten hard te bezuinigen. De gevolgen raken grote groepen in de samenleving hard. Ook in onze gemeente.

Lees verder
30 augustus 2022

Maak kennis met: Tamara Koppelaar

Foto: Tamara Koppelaar

Tijdens de Ledenvergadering op maandag 4 april 2022 is er een nieuw
afdelingsbestuur gekozen, met daarin ervaren en nieuwe bestuursleden. De komende tijd zullen alle bestuursleden zich voorstellen. Deze keer stelt Tamara Koppelaar zich voor.

Lees verder
18 juli 2022

Maak kennis met: Maaike de Klerck

Foto: SP Rheden

Tijdens de Ledenvergadering op maandag 4 april 2022 is er een nieuw
afdelingsbestuur gekozen, met daarin ervaren en nieuwe bestuursleden. De komende tijd zullen alle bestuursleden zich voorstellen. Deze keer stelt Maaike de Klerck zich voor.

Lees verder

Pagina's

U bent hier